Gold jewelry Options

Wiki Article

Κοσμήματα διαμορφωμένα με υψηλή αισθητική και πολύτιμα υλικά που διατηρούν τη σταθερή τους αξία στο χρόνο.

Γυναικείες Τσάντες για κάθε στιλ και περίσταση ! Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντική είναι μια γυναικεία τσάντα. Δεν είναι απλά ένα αξεσουάρ, αλλά είναι αυτή που ξεχωρίζει ένα καλό σύνολο από ένα τέλειο. Κάθε τσάντα έχει τη δική της ιστορία… Θυμίζει αγαπημένα μας πρόσωπα ή αγαπημένες στιγμές όπως οι διακοπές μας. Ίσως για αυτό το λόγο δεν είναι ποτέ αρκετές! Γιατί χρειάζομαι μια γυναικεία τσάντα; Όπως είπαμε… μία δεν είναι ποτέ αρκετή! Κάθε είδος και στιλ τσάντας έχει τη δική του χρησιμότητα και συνδυάζεται με διαφορετικά σύνολα ρούχων. Κάποιες τσάντες προορίζονται για να μεταφέρουν πολλά πράγματα ενώ άλλες προορίζονται για τα απαραίτητα.

Ομόρφα αντικείμενα, μοναδικά αξεσουάρ. Για εσένα που είσαι λάτρης του διαφορετικού και της λεπτομέρειας, τα αξεσουάρ σίγουρα αποτελούν το φετίχ σου. Το ξέρουμε ότι αγαπάς να ομορφαίνεις την ρουτίνα της καθημερινότητας σου και φροντίζουμε αυτό να το κάνεις με μοναδικά και ιδιαίτερα αξεσουάρ. Σου προτείνουμε μια σειρά από όμορφα αντικείμενα, που μπορεί να αποτελέσουν έξυπνες επιλογές για δωράκια σε φίλους, σε διάφορες περιστάσεις. Γλυκές προτάσεις για μικρά παιδάκια, όπως γούρια και παιδικές εικόνες κούνιας για να προστατεύουν το μωράκι σας ή δερμάτινα άλπμουμ με κορνίζες θεματικές για κοριτσάκια και αγοράκια, θα σας βγάλουν από κάθε δύσκολη θέση επιλογής του κατάλληλου δώρου.

Τα μανικετόκουμπα μπορεί να είναι σκέτα χρυσά ή λευκόχρυσα, ή να έχουν διαμάντια ή άλλους πολύτιμους λίθους και να έχουν τετράγωνο ορθογώνιο, στρογγυλό ή άλλο σχήμα.

και άλλες. Ψάχνεις ένα ρολόι γυναικείο ασημί ή χρυσό Βρες

Αυτές οι δημιουργίες αναδεικνύουν την εκλεπτυσμένη αισθητική και τις χειροποίητες λεπτομέρειες που είναι χαρακτηριστικές της ωρολογοποιίας, ενώ ταυτόχρονα ενσωματώνουν σύγχρονες τεχνολογίες και λειτουργίες.

Αγοράστε μοντέρνα ή κλασσικά, χρυσά, λευκόχρυσα, σε ροζ χρυσό ή ασημένια κοσμήματα 

Αν ψάχνετε βέρες για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας, βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος. Μια μεγάλη ποικιλία από δαχτυλίδια σας περιμένει να τα ανακαλύψετε ώστε να βρείτε το ιδανικό για εσάς. Ένα δώρο αξίας που θα μείνει αναλλοίωτο στη μνήμη τη δική σας και των αγαπημένων σας!

Επίσης υπάρχουν σκουλαρίκια για τρυπημένα ή όχι αυτιά, ανάλογα με τον τρόπο που εφαρμόζουν. Σκουλαρίκια με καρφάκι, ή περαστά με γάντζο είναι επιλογές για τρυπημένα αυτιά, ενώ υπάρχουν και τα σκουλαρίκια με κλιπ που κλείνει και ασφαλίζει στον λοβό χωρίς να χρειάζεται καρφάκι.

ΒΕΡΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟΙ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΑ ΓΑΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΤΣΕΣ-ΦΥΛΑΧΤΑ

Σε κάθε περίπτωση η τελική επιλογή είναι θέμα καθαρά προσωπικής επιλογής- επίσης υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής του μήκους του κολιέ της αρέσκειας σας αν το επιθυμείτε. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΧΕΔΙΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ;

Διατηρούμε πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο χρυσοχοίας στη Θεσσαλονίκη ακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις και πρότυπα ποιότητας.

Επιλέξτε λοιπόν το κόσμημα των ονείρων σας και θα σας αποστείλουμε άμεσα στον χώρο σας σε πολυτελή συσκευασία.

Ομόρφα αντικείμενα, μοναδικά αξεσουάρ. Για εσένα που είσαι λάτρης του διαφορετικού και της λεπτομέρειας, τα αξεσουάρ σίγουρα αποτελούν το φετίχ σου. Το ξέρουμε ότι αγαπάς να ομορφαίνεις την ρουτίνα της καθημερινότητας σου και φροντίζουμε αυτό να το κάνεις με μοναδικά και ιδιαίτερα αξεσουάρ. Σου προτείνουμε μια σειρά από όμορφα αντικείμενα, που μπορεί να αποτελέσουν έξυπνες επιλογές για δωράκια σε φίλους, σε διάφορες περιστάσεις. Μοναδικά κοσμήματα Γλυκές προτάσεις για μικρά παιδάκια, όπως γούρια και παιδικές εικόνες κούνιας για να προστατεύουν το μωράκι σας ή δερμάτινα άλπμουμ με κορνίζες θεματικές για κοριτσάκια και αγοράκια, θα σας βγάλουν από κάθε δύσκολη θέση επιλογής του κατάλληλου δώρου.

Report this wiki page